Lirik Lagu Payung Batu Artist Ana Fitria

shares

Payung Batu

Soko kangenku
Aku teko neng kutomu
Nggowo kebak rindu
Tansah eling esemmu

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Ning payung batu
Ketemuan karo sliramu
Ati adem nyawang esemu
Sorot mripatmu katon tresnomu

Ning payung batu
Dadi saksi janji tresnamu
Rangkulanmu obat kangenku
Lan bisikmu darling i love u

Mugi janjimu mas
Biso enggal ndang kebukti
Yen wong tuomu
Ndang jaluk aku

Seng tak jaluk mas
Tansah jogok ke atimu
Amung gawe aku
Tresnamu iku

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Soko kangenku
Aku teko neng kutomu
Nggowo kebak rindu
Tansah eling esemmu

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Ning payung batu
Ketemuan karo sliramu
Ati adem nyawang esemu
Sorot mripatmu katon tresnomu

Ning payung batu
Dadi saksi janji tresnamu
Rangkulanmu obat kangenku
Lan bisikmu darling i love u

Mugi janjimu mas
Biso enggal ndang kebukti
Yen wong tuomu
Ndang jaluk aku

Seng tak jaluk mas
Tansah jogok ke atimu
Amung gawe aku
Tresnamu iku

Ademe angin
Indah sore kuto batu
Soyo nambah kangen
Pingin enggal ketemu

Artist : Ana Fitria

Related Posts